3D Tekenen, Bouwadvies & Projectbegeleiding

3D-tekenen, bouwadvies &projectbegeleiding.                                      Info@van2naar3d.nl

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden, daarom hier wat afbeeldingen met wat begeleidende woorden om een paar uiteenlopende toepassingen van 3D tekenwerk te laten zien;

Voor een verzamelaar van model auto's die bij een specifiek model de zijspiegel's zocht welke niet meer geleverd kunnen worden,heb ik met behulp van wat aangeleverde foto’s van een echte spiegel een zijspiegel uitgetekend in 3D, vervolgens is deze verschaald naar 1:18 en is het bestand bewerkt zodat er met een 3D printer een set spiegels gemaakt kan worden.

Voor B4 engine technology een zetwerk uitslag gemaakt voor het maken van een brandstoftank. Maatvoering in pdf ontvangen, overgezet naar een 3D model. Vervolgens “uitgeklapt” en bestand op de juiste schaal weergegeven.

Met een stapel papieren overzicht tekeningen onder de arm kwam een klant vragen wat de bouw van dit stulpje zou gaan kosten. Tekeningen omgezet naar een virtueel model, verschillende materialen gecodeerd om eenvoudig met een muis klik hoeveelheden(strekkende, vierkante en kubieke meters) op te kunnen vragen. Verschillende verdiepingen “los” getekend voor een duidelijk overzicht.