3D Tekenen, Bouwadvies & Projectbegeleiding

3D-tekenen, bouwadvies &projectbegeleiding.                                      Info@van2naar3d.nl

Voor een plattegrond van een woning of bedrijfspand kan er ook gewerkt worden met Floorplanner, dit is een online programma waar snel en redelijk accuraat een uitslag in 2D kan worden uitgetekend die ook in 3D te bekijken is. Voor makelaars met een account op Funda al reeds lang bekend want Floorplanner is daar een onderdeel van de online presentatie.

Zoals de afbeeldingen op deze pagina laten zien is Van2naar3D ook actief met Floorplanner. Voor een vast bedrag per verdieping en uitvoering, inclusief wijzigingen in de eerste maand(op basis van fair use policy) zet ik het pand weg in diverse bestanden die nodig zijn om het online te kunnen presenteren, verder krijg je een link waarmee je de tekeningen kunt implementeren in bijvoorbeeld je eigen (bedrijf's)website.

Waarom zou je nou Van2naar3D benaderen tekeningen te maken als je dit zelf ook kunt doen met Floorplanner? Tja, ik kan zelf ook wel brood bakken maar ga toch elke week naar de bakker toe... Als het nu eenmalig om het inrichten van je verbouwde woonkamer gaat, kun je dat prima zelf doen met een gratis account van Floorplanner. Hou je je echter bezig met vastgoed en heb je een gevulde database, dan loont het zich de moeite het maken van plattegronden uit te besteden aan  Van2naar3D en je zelf volledig te richten op datgene waar je goed in bent.

Hoe werkt het;

A) Ik krijg de volgende documenten digitaal aangeleverd waarbij het aangeleverde materiaal dient te voldoen aan de volgende eisen:

B) Ik kom het pand zelf inmeten/fotograferen binnen de regio 0341.

Samen bespreken we hoe de plattegronden uitgevoerd worden. Zodra gereed stuur ik je een link toe en kun je eventuele wijzigingen aangeven die de eerste maand kosteloos worden uitgevoerd. Na akkoord wordt het project opgeslagen en toegestuurd in de gewenste bestandsindeling, links naar het project en een embed code om de plattegronden te kunnen plaatsen op je website.

Met een embedcode krijg je een interactief scherm zoals hierboven op je eigen website. Bekijk de verschillende uitvoeringen van de begane grond eens.